Skip to content Skip to footer

Transporter

Ambarcatiunea TRANSPORTER, lansata si prezentata in premiera la Salonul Nautic International Bucuresti, in luna martie 2019 transforma croazierele si serviciile de transport persoane pe apa. Siguranta, confort, viteza sunt cele trei atuuri ale ambarcatiunii care sporesc starea de bine si ofera experiente de neuitat celor ce o utilizeaza.

Salupa, cu o lungime de 7.92 m si o latime de 2.48 m este prevazuta cu finisaje de lux si poate transporta in deplina siguranta pana la 12 persoane. Bunastarea pasagerilor este asigurata de modul inteligent de dispunere a locurilor cat si de tapiteriile atent realizate. Structura robusta asigura stabilitate ridicata chiar si in conditii meteo mai putin favorabile, dar si la viteze ridicate. TRANSPORTER poate fi propulsata de motoare outboard cu putere intre 150 si 250 CP.

Ambarcatiunea TRANSPORTER are versatilitate ridicata si datorita pescajului mic – 0.32 m, poate fi folosita cu succes in zone precum canalele inguste din Delta Dunarii si zone cu ape mici.

TRANSPORTER poate fi personalizata in functie de cerinte, particularitati si preferinte personale. Este o salupa cu caracteristici deosebite ce poate fi achizitionata pentru placerea personala sau pentru a fi exploatata in diferite moduri. Poate fi folosita cu succes ca barca pentru croaziere sau in scop recreativ – plimbare cu salupa, ambarcatiune transport persoane, water taxi.

Comandă-ți ambarcațiunea ONLINE!

SPECIFICAȚII TEHNICE

Categoria de proiectare C
Lungime maxima 7,92 m;
Latime maxima 2,48 m;
Inaltime de constructie 1,25 m;
Numar de persoane 12;
Pescaj maxim 0,32 m;
Încărcătură maximă 950 kg;
Masa ambarcatiunii 980 kg;
Putere motor max. 250CP

DOTĂRI STANDARD

Podea antiderapanta;
Bandou protectie cauciuc
Instalație electrică
Balamale + închizători
Tacheți + inele acorare
Mână curentă inox 22mm;
Sistem guvernare Mecanic
Pompă santină
Pupitru comanda
Lumini navigație
Rezervor benzina 2x70 litri
Manșon cabluri
Scaun rotativ; tapițat

OPȚIONALE

Scara pliabilă 3 trepte inox;
Sistem audio
Priză 12 V USB+bricheta
Rolă ghidaj ancoră
Culoare barcă
Guvernare Hidraulică
Parbriz consolă
Perne + Spătare tapițate
Sonar Lowrance
Motor YAMAHA/PARSUN
criber nautics

Cere o ofertă personalizată pentru barca ta!