Skip to content Skip to footer

Canoe

Ambarcatiunea este destinata agrementului si turismului nautic, pescuitului si vanatorii. Este recomandata atat pentru pescuit profesionist (la plasa), cat si pentru pescuit sportiv. Este o ambarcatiune cu pupa oglinda, cu fund plat si prova degajata. Fundul are o chila in planul diametral si una in fiecare bord, fapt care ii confera o buna tinuta de mers si o buna rigidizare a carenei.

In zona gurnelor sunt profilate doua “aripi” cu rol de chile de ruliu. Acestea cresc suprafata de contact cu apa in zona pupa si diminueaza fenomenul de inclinare longitudinala (apupare). S-a pastrat totodata comportamentul bun la propulsia cu rame, in acest caz respectivele aripi iesind deasupra apei in zona pupa, diminuand siajul . Forma barcii asigura o rezistenta minima la inaintare si o buna stabilitate.

Nescufundabilitatea este asigurata de chesoanele structurale. Este construita dintr-un material compozit, conform unei retete proprii, bazata pe un amestec special de fibra cu rasina. Canoea este finisata intr-o gama variata de culori si conceputa in conformitate cu cerintele esentiale de constructie.

Comandă-ți ambarcațiunea ONLINE!

SPECIFICAȚII TEHNICE

Categoria de proiectare D
Lungime maxima 5,8 m;
Latime maxima 0,89 m;
Inaltime de constructie 0,6 m;
Numar de persoane 2;
Masa ambarcatiunii 55 kg;

DOTĂRI STANDARD

Culoare interior alb;
Culoare exterior alb;
Banchete 3;

OPȚIONALE

Vâsle lemn;
Veste de salvare
Culoare personalizată
criber nautics

Cere o ofertă personalizată pentru barca ta!