Skip to content Skip to footer

Lotcă

Lotca este ambarcatiunea emblematica a Deltei Dunarii. Datorita versatilitatii ei este folosita de zeci de ani de catre localnicii din zona deltei. Este ideala pentru activitati de pescuit sportiv, pescuit profesionist, dar si pentru transport si plimbari recreative.

Capacitatea mare de incarcare (raportata la dimensiunile barcii), pescajul redus si regimul de mers eficient (cu consum foarte mic de combustibil)au facut ca Lotca sa devina cea mai exploatata barca din Romania. Adica nu te va dezamagi indiferent ce vrei sa faci cu ea. Locuitorii Deltei stiu asta.

Fundul are o chila in planul diametral si una in fiecare bord, fapt care ii confera o buna tinuta de mers si o buna rigidizare a carenei. Forma barcii asigura o rezistenta minima la inaintare si o buna stabilitate. In zona gurnelor sunt profilate doua “aripi” cu rol de chile de ruliu. Acestea cresc portanta in zona pupa si diminueaza fenomenul de inclinare longitudinala (apupare). S-a pastrat totodata comportamentul bun la propulsia cu rame, in acest caz respectivele aripi iesind deasupra apei diminuand siajul. 

Comandă-ți ambarcațiunea ONLINE!

SPECIFICAȚII TEHNICE

Categoria de proiectare D
Lungime maxima 6,42 m;
Latime maxima 1,45 m;
Inaltime de constructie 0,47 m;
Numar de persoane 6;
Pescaj maxim 0,19 m;
Bord liber 0,28 m;
Deplasament 850 kg;
Încărcătură maximă 665 kg;
Masa ambarcatiunii 185 kg;
Putere motor max. 25CP

DOTĂRI STANDARD

Inele ancorare inox

OPȚIONALE

Vâsle lemn;
Furcheți
Tacheți
Strapazane
Banchete cu spațiu depozitare
Culoare barcă
Motor YAMAHA/PARSUN
criber nautics

Cere o ofertă personalizată pentru barca ta!